Feeds:
Kiriman
Komen-komen

Salam Ramadhan…

Assalamualaikum….

rasanyer belum terlambat lagi untuk aqu ucapkan Selamat Berpuasa kepada seluruh umat Islam tak kira di mana jua berada…hadapilah bulan Ramadhan ini dengan penuh keberkatan dariNYA yang Esa…InsyaAllah…

Tulus Ikhlas daripada Aqu@Infozzart…

Salam Ramadhan Al-Mubarak…

salam….

hi u all….pa kabar?…mm….kejap kan…dah nak masuk bulan ramadhan kan….ha…yang ponteng puasa dulu dah ganti ker…ramadhan dah dekat ni….hihi…..

semester kali ni aqu kena siapkan banyak tugasan yang berkaitan ngan bulan ramadhan..fuh…banyaknyer…..idea plak masa ni la dia nak kering….macam mana ni….internet plak byk yang kna blok….maklumlah kerajaan yang punya….

BUT….stil kena kuatkan semangat …pasti leh buat punya…hehe…alang-alang dah masuk blog ni…aqu nak kongsi ler satu blog ni…yang bernama biskoot.blogspot.com . kat blog ni ada juga share toturial photoshop…kalau u all nk belajar bleh lah buka blog ni…tp dari pandangan aqu laa…blog ni cam masih baru lg…stil ok…

aqu jumpa blog ni pun sebab nak cari bahan tuk assignment aqu ….thanks la tuk biskoot sebab buat blog yg bleh membantu kerja aqu ni…hihi…

tgl berapa bulan je lagi dah nak raya, u all yg menyambutnyer  dah tempah ke baju raya….aqu dalam proses…mmm…k la…arini just setakat ini jer…see  ya..next time k…

da…..

wsalam….

yosh…

mmm….aqu tak tau nak tulis apa kali ni…coz…boring giler….but rasa nak tulis something jer…

lagi 2 minggu aqu nak exam….tapi rasa malas jer nak study….(tak elok-tak elok  tu….wake up,wake up…)

stress pun mula nak take cover la…ish3…apa nak buat sekarang….

hei….Relax ar…..jangan 10sen…buat semak otak jer fikir benda ni….nanti sume kaco bilo jadinyer…relax ek…

so…tak nak 10sen carilah inisiatif yang lain k…examples music or else…but jangan sampai lupa nak study sudah….

so…layanzzz…

Welcome Back!!!

Salam….

wah…dah lama aqu tak tulis kat sini…well…sibuk katakan sebab sambung belajar balik…fuh…lama tak belajar, otak macam liat je nak bergerak….skarang dah masuk tun 2010 dah tengah tahun pun….n..lepas ni sibuk nak exam sem plak….macam….blog ni terpaksa lar…off jap…kan…but still on…dont worry be happy….hahaha…

so today ,just for  nak  hidupkan blik blog ni je….

selain itu,Happy Mother’s Day 4 all mak-mak kat luar sana n 4 my mom…of coz…i luv U very much….walaupun lambat wish…sminggu…sorry mom!

then, see u all at the next episode…wah gitu…

k c ya….

Salam semua….

Bagi mereka yang gemar mendownload drama or movie….di sini aqu ada beberapa laman web untuk kita berkongsi bersama….

Salah satu daripadanya ialah syok.org…terdapat pelbagai jenis cerita ada di sini tak kiralah cerita Melayu,Inggeris,Cina dan sebagainya.

Kepada mereka yang sukakan cerita dari Asia Timur seperti China,Taiwan,Jepun dan Korea pula bolehlah layari website ini iaitu Silentregret,ICHIGO BOX dan Avistaz….banyak drama dan movie dari Asia Timur yang boleh di download…

aqu pun tak lepas peluang untuk download drama dan movie di website yang dikemukakan…nak ikutkan aqu…banyak lagi website yang ingin di senaraikan di sini…tapi cukuplah setakat itu dulu…bukan apa, aqu ni tak pandai nak karang ayat lebih-lebih,sebab tak banyak modal untuk karang panjang-panjang….kira ok lah tu eks

So…di sini saja buat kali ni..lain cerita lain hari pulak postnye yer….:) semoga kita berjumpa lagi di sini… da…………

salam merapu dari aqu….hahahahhaa

Hai semua…

aqu hari ni nak kongsi satu benda ngan u all, ini untuk sesiapa yang inginkan maklumat tentang hal-hal komputer sajalah…baru-baru ini aqu telah MENJUMPAI satu laman blog yang sangat berguna dan sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah mengenai komputer…lagipun blog ini adalah dalam Bahasa Melayu…bukan senang tau nak cari blog atau website yang bercerita pasal komputer dalam bahasa melayu….’fuh’ berjam-jam juga aqu cari…so, ini dia websitenya:-

http://sembangkomputer.com/

u all bolehlah layarinya dan dapatkan  info-info yang berfaedah di situ…

Setakat ini, itu sajalah yang boleh aqu kongsikan pada kali ini…ada banyak lagi website/blog yang bagus-bagus tapi harus berusaha mencarinya sajalah…

ok lah….kalau nak lagi info kat Aqu@Infozzart  tunggulah pada masa akan datang pulak…aqu akan terus berusaha mencari laman2 yang berguna untuk u all lagi…

Salam pergi dari Aquuuuu…………………….HAHAHHAHAHA…..

Selamat Hari Raya…

salam semua…

Pertama sekali aqu nak ucapkan Selamat Hari raya kpd seluruh umat Islam di muka bumi ini…Alhamdulillah setelah selama 1bulan kita penat berpuasa kini tibanya hari raya untuk kita meraikannya dengan rasa sungguh syukur ke hadratNya Yang Esa….Dalam ‘mood’  raya ni tentunya ramai yang membuat rumah terbuka….tapi ingat jangan makan tak ingat dunia plak….

Oklah…mmm…aqu rasa sudah lama aqu tak menulis dalam blog ni… wah!!! kenapa ek…?? sebenarnya aqu tak der idea nak luahkan dalam blog ni….kira mati akal lah…lagi pun masa tu aqu dikirakan malas nak menaip dalam blog ni maklumlah ada benda lain yang lebih menarik…

Pada mulanya…aqu nak kongsikan satu website yang menarik dengan u all kat sini…but aqu rasa better aqu postkannya kemudianlah…well…sekarang ni kan musim raya….so kite relax2 dulu…kongsi pengalaman semasa raya…actually  raya aqu tahun ni tak ler semeriah seperti orang lain kerana salah seorang daripada keluarga aqu ada mengalami masalah kesihatan dan ianya masih lagi kanak-kanak dan berada wad icu….walau bagaimanapun aqu berdoa  supaya dia cepat sembuh dan menjadi seorang insan yang normal…InsyaAllah…itu sedikit daripada pengalaman daripada aqu raya tahun ini yang sekadar sederhana sahaja….U all plak macam mana?…..